'Laat jouw handrem maar los'

 

Gratis podcast e-book mét stappenplan

 

 

Met kracht jouw mening zeggen. Je niets aantrekken van wat anderen van jou zouden kunnen denken. Niet meer bang zijn om fouten te maken. Het lijkt jou een droom. Ik kan jou helpen die droom te bereiken! Ik leer jou om je niet meer te laten leiden door angsten en onzekerheden en om meer te geloven in jouzelf zodat je niet meer op je eigen rem staat. In vijf concrete stappen geef ik jou inzichten die er voor zorgen dat jij leert leven zonder de handrem op. Beluister gratis mijn podcast en laat die handrem maar los!

Vul hieronder jouw naam en mailadres in en de podcast belandt in jouw mailbox.

Je bent dan ook ineens geabonneerd om mijn wekelijkse tips en artikels. Ik ga jou niet spammen en je kan jou ook gewoon uitschrijven.

Vogel tekst

"Het e-book vind ik heel boeiend! Het is leerrijk en wat ik echt apprecieer is dat Vicky vanuit haar positie als 'specialiste' toch haar kwetsbaarheden durft te delen."
Bianca

"Je e-book is heel interessant en duidelijk uitgelegd.”
Greet

"Het e-book en de nieuwsbrief vind ik heel boeiend! Ze zijn telkens leerrijk en wat ik echt apprecieer is dat Vicky vanuit haar positie als 'specialiste' toch haar kwetsbaarheden durft te delen."
Bianca

 
Ja, ik meld me aan

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Vicky ebook

 

Ik geloof dat het tijd is voor vrouwelijke leiders, voor een nieuwe energie, voor een zachte daadkracht, voor zorg en empathie. En met leiders bedoel ik niet enkel alleen die vrouwen die letterlijk ergens aan de macht zitten maar ook die vrouwen die leiden in hun dagdagelijkse omgeving.

Vrouwen die inspireren door hun eigen leven vorm te geven. Maar daarvoor moeten vrouwen durven opstaan. Daarvoor moeten vrouwen zich durven tonen.

En dat is bij veel vrouwen een probleem. Vrouwen duiken weg, zeggen hun mening niet, stellen zich onderdanig op, worden als een bitch afgeschilderd als ze grenzen durven stellen. En daar wil ik verandering in brengen.Daarom doe ik wat ik doe.