Ik ben nog bezig met twee online opleidingen. Voor de ene heb ik nog tijd tot 21 april en voor de andere tot eind juni. Mijn tijd zal grotendeels daar naartoe gaan. 

Daarnaast ben ik ook een nieuw begeleidingstraject aan het uitwerken en komt er binnenkort een wekelijkse nieuwsbrief. Bovendien wil ik nu zeker de mogelijkheid bekijken om in de toekomst online iets uit te werken want ik vind het jammer dat ik mijn cliënten nu niet verder kan helpen. 

Maar ik hou ook tijd vrij voor mijn gezin. Misschien mag ik het niet zeggen maar ik vind het wel een luxe dat ik mijn man en mijn twee tienerzonen nu constant dicht bij mij heb (of zij dat leuk vinden, laat ik het midden :) ). 

En aangezien we toch moeten eten, zal ik wat ‘ingewikkelder’ koken (lees: geen bokaal appelmoes opwarmen). Ik eet voornamelijk veganistisch dus daar kruipt ook wel tijd in. 

En uiteraard zal ik ook mijn country danspassen moeten inoefenen want anders wordt de juf boos als de lessen terug starten :). 

Voor iedereen: zorg voor elkaar, blijf gezond, denk positief en vul jullie tijd zinvol in!