Ik wist dat er iets moest veranderen want bij elke job zou er wel iemand zijn waar ik anders schrik van zou hebben. 

Ik moest mijn plek innemen. Mij niet meer minderwaardig voelen. Met vertrouwen kunnen doen wat ik te doen had bij om het even wie. 

En dat is mij gelukt!

 

Misschien zie jij al de rode draad in mijn ervaringen: ik had last van mijn innerlijke criticus. 

Die venijnige stem in mijn hoofd die mij vertelde dat ik niet goed genoeg was. Die stem die mij vertelde dat anderen beter en slimmer waren en dat ik maar best mijn mond kon houden. Die stem die mij vertelde dat ik niets waard was en dat men gelijk had om mij te negeren.

Ik heb echter leren omgaan met die stem. Ik heb leren omgaan met mijn innerlijke criticus. 

En als ik het kan, dan kan jij ook!

Als ik kan groeien van iemand die liever ín de muur kroop naar de persoon die ik nu ben, dan kan jij dat ook!

 

Iedereen heeft een innerlijke criticus. En bij veel mensen zit deze criticus aan het stuur. 

En dat hoeft niet!

Als de criticus aan het stuur zit dan bereik je niet wat je wil bereiken. 

Je moet zelf aan het stuur zitten!

Hoe?

Dat kan ik jou leren!

 

Vanuit mijn expertise, jarenlange ervaring met cliënten én mijn eigen ervaring heb ik een training gemaakt die jou in vier stappen leert omgaan met jouw innerlijke criticus. 

Deze training is gratis en bestaat uit vier video’s (iedere video duurt ongeveer een kwartier). Bij elke video krijg je ook een pdf met de kerngedachten van de video en een oefening. Als je de oefening invult en mij terugbezorgt dan krijg je persoonlijke feedback. 

Indien je alle oefeningen terugbezorgt, maak je kans op één gratis sessie van een uur waarin we samen heel concreet aan de slag gaan met jouw innerlijk criticus. 

 

Wil je deze training volledig gratis en vrijblijvend in jouw mailbox ontvangen? 

Via het tabblad 'gratis' kan je meer informatie lezen en kan je je inschrijven. 

 

Let wel, dit is een tijdelijk aanbod!

Deze training bied ik jou nu gratis aan maar dit komt niet meer terug. 

Deze gratis training start op 5 oktober. Daarna wordt de training betalend. 

 

Dus als je last hebt van jouw innerlijk criticus, als je gedreven bent en zaken wil bereiken maar je beseft dat je op jouw eigen rem staat,schrijf je dan in en dan kan je net als ik leren omgaan met jouw innerlijke criticus!